Service Automotive Center Oudewater veilig op weg!

Van banden weten wij alles. Met de modernste apparatuur repareren, verwisselen en balanceren wij deze. We verkopen zomer- en winterbanden van A- en B-merken. Als onafhankelijk bedrijf kunnen we overal inkopen en u de beste deal bezorgen. Natuurlijk kunnen wij uw banden ook opslaan tot het volgende winter- of zomerseizoen.

Wissel

Voor een zomer- of winterbandenwissel kunt u online al tijdig een afspraak maken. Dat is wel zo handig als u de seizoensdrukte voor wilt zijn. Heeft u uw auto gebracht, dan heeft deze binnen een uur zomer- of winterbanden. Als u uw gewisselde exemplaren bij ons opslaat, bent u bovendien verzekerd tegen brand en diefstal. Heeft uw auto toevallig ook een onderhoudsbeurt of APK-keuring nodig, dan combineren we deze meteen met de bandenwissel.

Balanceren

De banden van uw auto balanceren is nodig als tijdens het rijden het stuur of de auto trilt. Goed gebalanceerde banden betekent beter wegcontact, grotere veiligheid op de weg en u voorkomt een snelle slijtage van uw banden. Als u doorrijdt met ongebalanceerde banden, neemt het probleem toe.

Uitlijnen

Bij het uitlijnen van de auto worden de wielen zo precies afgesteld dat ze in het juiste spoor lopen. Daarmee bent u gegarandeerd van een optimale wegligging en rijdt u veilig. Automotive Center Oudewater adviseert de uitlijning bij elke 20.000 kilometer of ieder jaar te laten controleren. Na het raken van een stoeprand of het rijden door een diepe kuil is dit zeker geen overbodige luxe. Een goed uitgelijnde auto voorkomt bovendien vroege slijtage van uw banden.

Naar onze banden webshop »

BANDEN WEBSHOP

Wij staan klaar om u van dienst te zijn

Voor alle vragen, opmerkingen, offertes, proefritten kunt u contact met ons opnemen.

Contact