ONTZORGING? OPERATIONAL LEASE!

Wij zijn niet-merkgebonden en dus kunnen we u volledig vrij en onafhankelijk adviseren. Het grote voordeel hiervan is dat u altijd het merk en type auto least dat perfect aansluit op uw specifieke wensen.

Servicegerichtheid
Daarnaast heeft u bij ons te maken met slechts één contactpersoon en dat heeft een belangrijke reden, namelijk: 100% servicegerichtheid. Wanneer u zoekt naar de juiste uitbreiding van uw wagenpark, dan wilt u dit efficiënt en kordaat geregeld hebben. Nou, daar staan wij voor in, maar liefst zes dagen in de week.

Kosteloze aflevering
Is de keuze uiteindelijk gemaakt, dan maken wij de auto rijklaar in onze professionele werkplaats. Uiteraard worden de door u bestelde accessoires hier ook direct gemonteerd. Vervolgens vindt de aflevering plaats op een plaats naar keuze. Wij brengen de auto kosteloos tot aan de oprit en aan het eind van de looptijd, komen we ‘m ook weer kosteloos bij u ophalen. Het Grote Genieten kan beginnen!

Vervangend vervoer
Mobiliteit is voor een bedrijf van levensbelang en daarom bieden wij onze eigen 24-uurs hulpdienst. Bij calamiteiten of problemen belt u met Autommotive Center Oudewater en wij komen direct in actie. Vanzelfsprekend regelen wij ook uw vervangend vervoer. En wachttijden? Die kennen wij simpelweg niet.

Wij staan klaar om u van dienst te zijn

Voor alle vragen, opmerkingen, offertes, proefritten kunt u contact met ons opnemen.