fbpx

Dacia Logan

MCV 0.9 TCe Bi-Fuel Lauréate | CAMERA | NAVI | LMV | STOELVERWARMING

Bijzondere opties

  • achteruitrijcamera
  • Stoelverwarming
  • parkeersensor achter

Alles over de auto

Over de Dacia Logan

CO₂-uitstoot (NEDC): 98 g/km

Bent u op zoek naar een ruime en comfortabele gezinsauto? Dan is de Dacia Logan MCV 0.9 TCe Bi-Fuel Lauréate uit 2016 de perfecte optie voor u! Met zijn opvallende rode kleur en praktische MPV-carrosserie is deze auto niet alleen stijlvol, maar ook functioneel. Met 90 PK onder de motorkap en een kilometerstand van 74293 kilometer is deze auto klaar voor vele kilometers rijplezier.

Een van de handige opties die deze Dacia Logan MCV te bieden heeft, is de parkeersensor achter. Hiermee wordt inparkeren een fluitje van een cent, zelfs in de meest krappe parkeerplekken. Daarnaast is de auto uitgerust met een handige achteruitrijcamera, waardoor u altijd een goed overzicht heeft van wat er zich achter de auto bevindt. Zo wordt achteruit rijden veiliger en gemakkelijker dan ooit tevoren.

In de koudere maanden zult u zeker de stoelverwarming in deze auto waarderen. Met een druk op de knop zorgt u voor extra comfort en warmte tijdens uw rit. Of u nu kortere afstanden rijdt of lange reizen maakt, met de stoelverwarming blijft u altijd behaaglijk achter het stuur zitten.


Neem vandaag nog contact op met Automotive Center Oudewater - Verkoop B.V. op 0348-562542 om meer te weten te komen over deze fantastische Dacia Logan MCV 0.9 TCe Bi-Fuel Lauréate met achteruitrijcamera, parkeersensor achter en stoelverwarming. Maak een afspraak voor een proefrit en ontdek zelf alle voordelen en comfort die deze auto te bieden heeft.

Wilt u deze auto kopen? Een beller is sneller!

Onze openingstijden zijn:
Maandag t/m vrijdag: 08.00 tot 18.00u
Zaterdag: 08.00 tot 16.00u
Zondag: gesloten.

Afspraken buiten onze openingstijden zijn mogelijk, bel ons even!

Om teleurstelling te voorkomen is het verstandig te informeren of de occasion van uw keuze nog aanwezig is voordat u onderweg gaat.
Wij kunnen 7 dagen per week de overschrijving van uw nieuwe auto verzorgen! Voor verdere informatie kunt u ons op de volgende manieren bereiken: Telefonisch via 0348-56 2542 (optie 1) of 06-83929027 (Alleen whatsapp) Email via: verkoop@automotiveoudewater.nl.
Onze adresgegevens zijn: Automotive Center Oudewater Verkoop B.V. 3421 TX, Populierenweg 17 te Oudewater.

Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Automotive Center Oudewater niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekeningsbevoegde is ondertekend. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.

Kilometerstand 74.293 km
Bouwjaar 2016
Kleur rood
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Benzine
Carrosserievorm MPV
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 5
APK geldig tot 19 november 2024
BTW/Marge marge

Technisch

Aantal versnellingen 5
Vermogen 90 pk
Aantal cilinders 3
Cilinderinhoud 898cc
Gewicht 1.065 kg
Trekgewicht 1.110 kg

Opties

Interieur & Comfort
achteruitrijcamera Stoelverwarming elektrische ramen achter bandenspanningscontrolesysteem achterbank in delen neerklapbaar lederen stuurwiel bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar achteruitrijcamera armsteun voor elektrische ramen voor airco stuurwiel multifunctioneel stuurbekrachtiging
Veiligheid & Techniek
parkeersensor achter zij airbag(s) voor bestuurdersairbag hill hold functie Anti doorSlip Regeling elektronische remkrachtverdeling Anti Blokkeer Systeem cruise control passagiersairbag alarm klasse 1(startblokkering) Elektronisch Stabiliteits Programma centrale vergrendeling met afstandsbediening parkeersensor achter
Exterieur
lichtmetalen velgen 15" buitenspiegels in carrosseriekleur bagagedek buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar dakrails LED dagrijverlichting mistlampen voor bumpers in carrosseriekleur
Entertainment & Media
boordcomputer radio-CD/MP3 speler multimedia-voorbereiding navigatiesysteem full map Bluetooth telefoonvoorbereiding DAB

Milieu

EnergielabelA
Verbruik (gemiddeld) 4.9 liter per 100km
Verbruik (snelweg) 4.3 liter per 100km
CO2 uitstoot 109 gram per kilometer

Neem contact op

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Michael Leyte
Bel mij gerust voor persoonlijk advies
0348 – 562 542
Totaal € 9.845
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Of lease vanaf € 195 per maand
Totaal € 9.845
Ga naar de bovenkant