SERVICE AUTOMOTIVE CENTER OUDEWATER

Uw auto aan de beurt? Dan heeft Automotive Center Oudewater alles wat daarvoor nodig is; reparaties, APK-keuring, accessoires, tanken en wassen, (private) lease en verkoop. Wij hebben of doen het: van trekhaak tot koplamp, van dakkoffer tot band en alles wat daar (aan onderhoud) tussenin zit.

Ons idee? Is klanten ontzorgen, de beste kwaliteit leveren en regelen dat het voor elkaar komt. Is er niet meteen een oplossing, dan zorgen we dat die er komt.

Wij? Begonnen in 2014 met de overname van een Ford-dealerschap met een leerling-monteur in dienst. We gingen verder als Ford-servicepunt en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een universele all-round garage met drie gecertificeerde monteurs, een werkplaatsmanager en een eigen showroom.
Automotive Center Oudewater wil de beste zijn, optimaal onderhoud leveren op dealerniveau en tegen een reële prijs. Onze onderneming groeit, onze klanten kunnen zeker blijven van een continu hoog niveau. Bovenaan onze werkoverleggen staat tenslotte dat de kwaliteit moet blijven gewaarborgd, hoe druk het ook is.

ONZE SERVICE

OLIE VERVERSEN

Wij voeren voor elk merk en type auto een APK-keuring uit. De APK is belangrijk en nuttig voor de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. Door deze keuring weet u namelijk zeker dat uw auto regelmatig grondig wordt doorgelicht. Bij ons krijgt u vooraf een prijsopgave van eventueel noodzakelijke reparatiewerkzaamheden aan uw auto. Op deze manier komt u dus nooit voor verassingen te staan.

UITLIJNEN

Uitlijnen is een specialisme waarbij de wielen zo worden afgesteld, dat ze exact in een recht spoor lopen. Dit zorgt voor een optimale wegligging. Cruciaal voor je verkeersveiligheid, omdat een afwijking van een paar millimeter hetzelfde effect heeft als banden die over een afstand van 100 kilometer, dwars over het wegdek worden gesleept.

APK

Wij voeren voor elk merk en type auto een APK-keuring uit. De APK is belangrijk en nuttig voor de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. Door deze keuring weet u namelijk zeker dat uw auto regelmatig grondig wordt doorgelicht. Bij ons krijgt u vooraf een prijsopgave van eventueel noodzakelijke reparatiewerkzaamheden aan uw auto. Op deze manier komt u dus nooit voor verassingen te staan.

AIRCO SERVICE

Een groot deel van de personenauto’s beschikt tegenwoordig over airconditioning. Wat u wellicht niet wist is dat uw airco regematig onderhoud nodig heeft. Op deze manier houdt u uw airco systeem in optimale conditie en zit u altijd fris achter het stuur. U kunt bij ons terecht voor alle zaken omtrent het airco systeem.

TRANSMISSION

Een revisie van transmissiesystemen is een vak apart en kunt u het beste overlaten aan specialisten. Daar is immers jarenlange ervaring voor nodig. Wij helpen onze klanten snel zonder lange wachttijden. Modificaties aan de versnellingsbak en software updates worden te allen tijde door ons gedaan. Tevens hebben wij de beschikking over geavanceerde uitleesapparatuur voor bijna alle merken en type auto’s.

IN & VERKOOP

Ook voor een goede, betrouwbare occassion bent u bij Auto Service Haaksbergen aan het juiste adres. Wij hebben altijd diverse occassions in verschillende prijsklassen staan. Al onze auto’s worden afgeleverd inclusief een APK-keuring en een afleveringsbeurt. Op deze manier kunt u veilig op pad. Biedt ons assortiment voor u geen passende auto? Dan zoeken wij graag voor u naar de juiste auto. Informeer naar de mogelijkheden.

ONDERHOUDSBEURT

In onze werkplaats plegen wij onderhoud aan alle merken auto’s en werken uitsluitend met kwaliteits onderdelen afgestemd op uw auto. Of het hierbij gaat om olie, filters, remblokken, remschijven of andere onderdelen; het is specifiek voor uw auto bestemd.

BANDEN SERVICE

De banden van uw auto spelen een belangrijke rol bij uw eigen veiligheid en die van anderen. Wanneer u veilig en comfortabel wilt rijden, zijn goede banden een vereiste. U kunt bij ons terecht voor alle merken, soorten en maten banden. Doordat wij banden en velgen scherp inkopen bent u bij ons altijd verzekerd van een gunstige prijs. Ook voor winterbanden kunt u bij ons terecht