SERVICE AUTOMOTIVE CENTER OUDEWATER

Uw auto aan de beurt? Dan heeft Automotive Center Oudewater alles wat daarvoor nodig is; reparaties, onderhoud, APK-keuring, accessoires, wassen, private lease en verkoop. Wij hebben of doen het: van trekhaak tot koplamp, van dakkoffer tot band en alles wat daar (aan onderhoud) tussenin zit.

Ons idee? Is klanten ontzorgen, de beste kwaliteit leveren en regelen dat het voor elkaar komt. Is er niet meteen een oplossing, dan zorgen we dat die er komt.

Wij? Begonnen in 2014 met de overname van een Ford-dealerschap met een leerling-monteur in dienst. We gingen verder als Ford-servicepunt en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een universele all-round garage met twee gecertificeerde monteurs, 2 stagairs,  een werkplaatsmanager, een officemanager en een eigen showroom met 2 top verkopers.
Automotive Center Oudewater wil de beste zijn, optimaal onderhoud leveren op dealerniveau en tegen een reële prijs. Onze onderneming groeit, onze klanten kunnen zeker blijven van een continu hoog niveau. Bovenaan onze werkoverleggen staat tenslotte dat de kwaliteit moet blijven gewaarborgd, hoe druk het ook is.

ONZE SERVICE