Onderhoud & reparatie

Als u graag een veilige en betrouwbare auto wilt houden, is het goed deze regelmatig te laten onderhouden. In onze werkplaats werken we aan alle merken auto’s en uitsluitend met het kwaliteitsmateriaal dat expliciet is bedoeld voor uw type voertuig.

Naast periodiek onderhoud kunt u terecht voor alle reparaties of vervanging van bijvoorbeeld het remsysteem, banden, uitlaten en accu’s.
Wij hadden het al over onze vakbekwame, gediplomeerde en gemotiveerde monteurs. Daarnaast houden we van duidelijkheid en transparantie. Of het nu een reparatie, onderhoud, een kleine of grote beurt is, vooraf bespreken we de prijs met u.

Storingsdiagnose

Automotive Center Oudewater heeft moderne, professionele diagnoseapparatuur waarmee we de meeste storingen in auto’s snel en effectief in auto’s kunnen uitlezen en vaststellen. Als de oorzaak is gevonden, krijgt u een telefoontje waarin we deze bespreken – met een indicatie van eventuele reparaties en bijbehorende kosten. Een storing tijdig laten controleren en verhelpen voorkomt hoge reparatiekosten.

Wij staan klaar om u van dienst te zijn

Voor alle vragen, opmerkingen, offertes, proefritten kunt u contact met ons opnemen.

Contact