ONDERHOUD & REPARATIE

Het is verstandig om in ieder geval één keer per jaar je auto naar de garage te brengen voor onderhoud. Dat helpt bij het voorkomen van een hoop narigheid aan je auto en zorgt ervoor dat je veilig de weg op kunt.

In onze werkplaats plegen wij onderhoud aan alle merken auto’s en werken uitsluitend met kwaliteits onderdelen afgestemd op uw auto. Of het hierbij gaat om olie, filters, remblokken, remschijven of andere onderdelen; het is specifiek voor uw auto bestemd.

Naast het periodieke onderhoud kunt u bij ons terecht als het gaat om de reparatie en/of vervanging van bijvoorbeeld: het remsysteem van uw auto, banden, uitlaten, accu’s en alle overige werkzaamheden aan uw auto.

Wij beschikken over vakbekwame, gediplomeerde en gemotiveerde monteurs, tevens houden wij van duidelijkheid en transparantie, al naar gelang het soort reparatie of onderhoud, kleine of grote beurt spreken wij vooraf een prijs met u af.

STORINGSDIAGNOSE

Wij beschikken over moderne, professionele diagnoseapperatuur. Hierdoor zijn wij in staat om de meeste storingen, aan ieder merk of type auto uit te lezen en vast te stellen. Het is daarom mogelijk om de oorzaak van de storing effectief en snel te vinden. Zodra de reden van de storing is gevonden zullen wij contact met u opnemen. Wij geven u vervolgens inzicht in de reden van de storing, de eventuele uit te voeren reparatiewerkzaamheden en de bijbehorende kosten. Door een storing in uw auto tijdig en vakkundig te laten controleren en – indien nodig – te laten repareren voorkomt u hoge reparatiekosten die kunnen optreden wanneer u doorrijdt met een storing.

KLEINE ONDERHOUDSBEURT

Dit is afhankelijk van het merk tussen 10.000-30.000km of 1-2 jaar, afhankelijk van wat het eerst bereikt wordt. Bij een kleine onderhoudsbeurt wordt de auto gecontroleerd op belangrijke punten zoals de remmen, lichten, banden, carrosserie, uitlaat en schokdempers.

GROTE ONDERHOUDSBEURT

Dit is een uitbreiding van de kleine onderhoudsbeurt met extra werkzaamheden. Bij een grote beurt kunnen er op fabrieksvoorschrift van je auto, werkzaamheden bijkomen zoals lucht- en brandstoffilter en bougies vervangen. Dit gaat altijd in overleg met u, zo komt u niet voor verrassingen te staan.
Combineert u een grote onderhoudsbeurt met een APK, dan is de APK gratis.

Wilt u weten wanneer uw auto een onderhoudsbeurt nodig heeft? Neem dan even contact op met een van onze werknemers.

Wij staan klaar om u van dienst te zijn

Voor alle vragen, opmerkingen, offertes, proefritten kunt u contact met ons opnemen.