Tip: gebruik de airco van uw het hele jaar door. Zet hem ook in de winter af en toe even aan. Dit houdt het systeem ‘fit’ Zo voorkom je lekkages en daarmee onnodige reparatiekosten.

Aircoservice

Een goedwerkende airco is belangrijk, en daarmee ook een regelmatige controle. Schimmels en bacteriën kunnen zich namelijk nestelen in het aircosysteem en via het filter en uw auto terechtkomen. Onze aircoservice voorkomt leegloop van het systeem en u bent bovendien verzekerd van een aangename temperatuur, een goede luchtvochtigheid en onbeslagen ramen.

Airco in de winter
Ook in de winter is een goed werkende airco belangrijk. Doordat de lucht uit de airco veel droger is dan uit de blower, duurt het ontwasemen veel korter. Dat betekent veiliger rijden. Bovendien zorgt u door regelmatig gebruik voor een langere levensduur van de airconditioning. Het voorkomt (milieuonvriendelijke) lekkages en kostbare reparaties.

Maak een afspraak

Airco controle

€ 19,-

Controle op de werking van uw aircosysteem

Uitgebreide controle op de werking van alle belangrijke onderdelen van uw airco. Hierna weet u of de installatie goed functioneert of dat onderhoud nodig is. Het is goed om deze controle jaarlijks te herhalen.

Airco reiniging

€ 39,-

Reinigen van uw aircosysteem

De airco van uw auto krijgt een schoonmaakbeurt; gereinigd worden de aircokanalen en -verdamper. Daarmee verwijderen we alle veroorzakers van nare geurtjes zoals stof, schimmels en vuil.

Airco onderhoud

vanaf

€ 59,-

Controle, vullen en reinigen van het aircosysteem

Als tijdens de controle blijkt dat de airco onvoldoende werkt, vullen we die na het reinigen weer aan met koudemiddel. U heeft direct koudere lucht uit de airconditioning, een aangename temperatuur in zomer en winter, een betere luchtvochtigheid en geen beslagen autoruiten meer. Het oude koudemiddel recyclen wij natuurlijk.

Wij staan klaar om u van dienst te zijn

Voor alle vragen, opmerkingen, offertes, proefritten kunt u contact met ons opnemen.

Contact